“Noi resurse de accesare a pieței muncii pentru persoane din mediul rural�?Obiectivul general al proiectului “Noi resurse de accesare a pieței muncii pentru persoane din mediul rural�? din Regiunea Sud-Muntenia, Călărași este acela de a îmbunătăți calitatea resurselor umane în zona rurală din regiunea Sud-Muntenia, în vederea facilitării accesului la activităti non-agricole și integrarea acestora pe piață muncii. 

Obiectivele specifice ale proiectului vizează 

1. Dezvoltarea de programe integrate pentru formare și ocupare specifice (informare, consiliere, formare și mediere), adaptate persoanelor din mediul rural vizat în proiect, incluzA¢nd activități de monitorizare a ofertelor de pe piața muncii, campanii de informare și conștientizare privind oportunitățile de formare profesională și ocupare în domenii non-agricole;
 
2. Dezvoltarea competențelor profesionale și a serviciilor de mediere pe piața muncii non-agricolă ale persoanelor din grupul țintă din mediul rural vizat, inclusiv în domeniul protecției mediului înconjurător, a resurselor și bio-diversității, sănătate și securitatea muncii, utilizare TIC.
  
Proiectul își propune o abordare inovatoare și necesară a problematicii formării și ocupării din mediul rural prin completarea serviciilor de informare, consiliere și formare cu crearea unor centre de informare, consiliere și mediere în două localități rurale, în proximitatea grupului țintă vizat, facilitând accesul acestora la astfel de servicii.

Mai multe informaţii găsiţi aici

 

 

Despre noi

Adresa: Bucuresti, sector 1, B-dul Dacia, nr. 49, et.4.Ap. 8. interfon 08. Cod postal:010405
Web: www.ceds.ro
Tel. Mobil: 0784141417
Tel/Fax: 0213320907
Email: office@ceds.ro
  Punct reper: Piata Romana, Liceul Virgil Madgearu.
Mijloace transport comun:
Metrou: Piata Romana;
Autobuz: 133, 226: A.S.E.
Troleibuz: 79, 86: A.S.E.

Facebook